Bemutatkozás, elérhetőségek

Közzétéve Írta Bácskomplex

Tisztelt Ügyfeleink!

Köszönjük eddigi bizalmukat, a több mint 10 éve felénk tanúsított töretlen kitartásukat, együttműködésüket!

Mint Önök is tudják a HARD Távfelügyeleti Kft. megalakulása óta változatlanul – mint köztartozásmentes adózó – tevékenykedik a tűzátjelzés és a vagyonvédelem területén.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Műveletirányítási Ügyeletére közvetlen tűzátjelzési feladatokat látunk el ügyfeleink megbízása alapján.

A feladatok ellátásához valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezünk, az általunk telepített távjelző készülékek megfelelnek az EN 54-21. szabványnak és az OTSZ 2015. évi előírásainak is.

2006. óta folyamatosan vállalkozunk tűz- és vagyonvédelmi rendszerek telepítésére és karbantartására.

 

Az alábbi elérhetőségeinken várjuk szíves érdeklődésüket, kérdéseiket:

Email címünk: hard@hardkft.hu

Postacímünk: 1143 Budapest, Ilka u. 14. 3/8.

Ügyfélszolgálatunk: +36 70/ 977 25 56

A tűz- és vagyonvédelmi rendszereken belül kiemeljük a videokamerák telepítését, felügyeletét, beléptető rendszerek, irodaházak, raktárak, családi házak teljes vagyon- és tűzvédelmi rendszereinek szakszerű telepítését, karbantartását és távfelügyeletét.(www.bacskomplex.hu)

Amennyiben a felsorolt vagyon- és tűzvédelmi feladatokkal kapcsolatban előzetes felmérésre volna szükségük, kérjen díjmentes konzultációt, tanácsadást fenti elérhetőségeinken, ahol kollégáink felveszik az adatokat és egy Önnel egyeztetett időpontban felkeressük egy megfizethető és biztonságos megoldás megvalósítása céljából.

Tűzvédelmi tervezés, szaktanácsadás, oktatás területén kapcsolatban állunk szakmérnökökből álló komoly szakmai háttérrel rendelkező szolgáltató társasággal. Tűzvédelmi szakmai kérdéseikkel állunk rendelkezésükre!

1996. óta az Önök szolgálatában!