Telepítés, karbantartás

Közzétéve Írta Bácskomplex

Kedves  Megrendelőink!

Manapság már teljesen természetessé vált mindannyiunk számára értékeink biztonságos őrzése. Komfortérzetünkhöz elengedhetetlenül szükséges az elektronikus vagyonvédelmi  rendszerek folyamatos használata.

Mindennapjaink részévé váltak a video kaputelefonok, beléptetők, riasztó rendszerek, sőt az élőképes, online video megfigyelő rendszerek ismerete.

Teljesen természetesnek találjuk, hogy a riasztó- vagy tűzvédelmi rendszereink jelzéseit  a távfelügyeleti központok valamelyike felügyeli, ezzel zárva a kört, amely a teljes körű védelmet és biztonságot jelenti.

A vagyonvédelmi rendszerek esetében szeretnénk egy modulos csomaggal segítséget nyújtani Önöknek a költségek könnyebb tervezhetőségéhez.

Például.  riasztószett 1-2 helyiség modul:

1-4 db mozgásérzékelős komplett csomag esetében:  49.000.- Ft-tól már elérhető.

A riasztó csomag teljes tartalmát megtalálják a Riasztó rendszerek ablakunkban.

A telepítés költsége minden esetben függ a vezetékezés mennyiségétől. Ezt kollégánk a helyszínen felméri, figyelembe véve az Ön kívánságait és az épület adottságait.

Azokban a helyiségekben, ahol nem lehetséges, vagy esztétikailag nem kívánatos a falakon futó kábelcsatornák látványa, ott természetesen rádiós riasztó szetteket is tudunk ajánlani.

Ez utóbbi esetében előny még a telepítési idő jelentős csökkenése is, hiszen csak az érzékelőket kell elhelyezni és a riasztó központtal összehangolni.

Természetesen bármikor bővíthető egy alaprendszerként kiépített riasztó-  vagy video kamerarendszer. Ez azt jelenti, hogy ami ma védelmet nyújt és anyagi befektetést jelent, az a későbbiekben sem válik feleslegessé, bármikor módosítható az a igények változásával.

Tehát helyiségenként nem duplázódik a költség, hanem az érzékelők számának arányában növekszik mindössze 10-20.000 Ft-tal. A riasztó központot csak egyszer kell megvenni, amihez kapcsolódnak a mozgásérzékelők, tehát bővítéskor már az alapköltség nem jelenik meg újra.

A riasztásokról igény szerint értesítést kaphat sms-ben, ehhez kedvező áron kommunikátoros riasztót tudunk biztosítani. Természetesen nyaraláskor, hétvégenként és éjszaka nem állhat készenlétben, ezért igény szerint felügyeleti központunk fogadni tudja a jelzéseket, a megadott személyek értesítését vállaljuk.

Sokszor tapasztaljuk, hogy az ügyfelek a tényleges kiadások ismeretének hiányában több százezer forintosra taksálják egy vagyonvédelmi rendszer várható költségét és eleve lemondanak a megvalósítás reményéről.

Mihelyt betörésekről kapnak hírt a hírcsatornákon keresztül, vagy a szomszédoktól, azonnal beleugranak az első ajánlatba, hiszen kézzel foghatóvá válik a védelem hiánya.

Keressen bennünket, hogy minden kérdésére válaszolhassunk. Kattintson az ajánlatkérésre!

Mottónk változatlanul: „Biztonság felsőfokon”

HARD Kft. csapata